Skip to main content

Cinta Mama Papa
















Popular posts from this blog

my first milkadeal

Demi terpandang saja buku All About My 1st Year tu aku dah teruja!! Aku cari kat google mana nak dapatkan buku tu, tapi hampa tak jumpa. last-last terpandang adv kat milkadeal  tanpa berlengah terus aku terjebak beli voucher tu. sape nak bagi babe buku macam tu dengan harga yang best..

Highlights Book size: 12" x 10"Printed on high quality papersContents are more relevant to Malaysian / Asian culturesPlenty of space for your favorite photos and detailsIncludes a page for you to dedicate the book to a designated recipient, making it an ideal baby shower / newborn giftContents include "When I was in the tummy", "How I got my name", "My family tree", "My 1st festive celebration", and many moreConditions Redemption Period: 28 December 2011 - 31 January 2012Unlimited Purchase & Redemption per personNationwide Delivery AvailableDelivery charges for Peninsular Malaysia: RM8; Sabah & Sarawak: RM12Bank account details will be displayed o…

Di Renjis-renjis Di Pilis

Penyanyi: R. Ismail
Tajuk Lirik Lagu: Di Renjis-Renjis Di Pilis (Chorus)
Di renjis renjis di pilis Di tepungi lah tawar Hai beras kunyit di tabur Disiram si air mawar
Duduk muda sejoli Atas pelamin berseri Dihias intan baiduri Sebagai raja sehari
Chorus (2x)
Lepas duduk bersanding Jalan rapat berganding Salam bersalam keliling Sambil mata menjeling
Chorus
Riang pengantin baru Gurau senda bercumbu Aman damai selalu Sampai ke anak cucu
Chorus (4x)

Di Renjis-renjis Di Pilis


*Minggu -minggu bulan November & Disember ni penuh dgn jemputan  kawin daripada kawan-kawan.. Kehangatan kian mula terasa... wahh!! 


5 Tahun Cinta

Alhamdulillah.. 4.3.2011 - 4.3.2016Esok adalah hari ulangtahun perkahwinan aku dan Zuwan. Usia cinta kami untuk kali ke 5 ini di samping anak-anak syurga Putri Nurnazurah Qistina, 4thn dan Muhammad Nur Zuhaily, 28 hari. Tiada yang aku pinta, ku panjatkan syukur ke hadrat ilahi kerana cinta ini disemai dengan kasih sayang dan saling menjaga anta kami. Bersama anak-anak yang menambahkan lagi rahmat tuhan dan kebahagiaan dalam hidup kami.Semoga kami bersama hingga ke syurga. Amin...

*aku dan Muhammad ditahan wad kerana masalah berat bdn Muhammad yang serius.. Doakan kami.. Amin..