Web Analytics

Nuffnang

Saturday, November 13, 2010

sakan

Hari ni kami berempat (aku, mak, maklong dan akak sepupu) lepas ke Jakel Shah Alam.. Hajat nak ke Jakel TAR, tp ubah haluan ke Shah Alam bila memikirkan nk tempuh jammed kt KL dan rebut parking kt Sogo. Jauh perjalanan luas pemandangan..Hehehehe...
Sampai ke Jakel orang tak berapa nak ramai. Pukul 11 kami dh mula menepek kat Jakel tu. Bukak cadar, bukak kain ela, bukak carpet, bukak segala-gala yang ada kat situ.. Boleh tahan jugakla harga dia.. Aku beli pun ikut kemampuan. Nak yang grand-grand x laa, tp sekadar sedap mata memandang. Janji chantek, OK!! Mak berkenan, maklong berkenan, akak sepupu berkenan, aku on aje.. Mak belanje, ye kan aje ape yang die nk pilihkan untuk aku. Lagipun bab pilih-pilih ni aku failed! (en.tunang slalu kate taste aku mcm orang tua) Hamboi..hamboi..hamboi... sedap mengate bakal wife awak ye...

Lepas sakan memborong barang-barang kawen, kitorang makan kt S7 Shah Alam. Pastu gerak balik Kajang. Sampai Kajang terus balik umah atok kat Semenyih. Saja melawat atok, lame dh x balik kg sejak raya lepas. Aku kan super BZ girl..muahahaha...alasan!!

 Sebelum maghrib aku sampai kt umah. Terus melepek!!




No comments:

Post a Comment