Web Analytics

Nuffnang

Sunday, December 5, 2010

garden wedding

hari ni aku ade attend satu wedding kat Taman Botani Putrajaya.Anak kepada jiran aku (anak kawan baik mak & abah aku). Semalam tgk majlis nikah dia kat surau taman aku.Konon nk ambil soalan bocor daripada tok kadi. (ala soalan yg selalu diajukan kepada pengantin lelaki) Rupanya x ada.. setakat bg ceramah sikit2, selawat dan mengucap beramai-ramai. Jadi pengantin lelaki x adalah menggelabah biawak kan..kan.. hehehe... (selamat en. tunang yang sememangnya darah gemuruh..)

tp serius aku tgk anak jiran aku tu smlm wat aku teruja... (ada lagi 90 hari saja lagi...sila sabar ye cik babyhanny!!) malamnya ada makan-makan kat umah jiran aku tu, tp aku x pg.. sbb die order satay ngan pakcik aku. Main bakar-bakar satey.. aku kurang minat ngan satey ( dr kecik asyik dijamu satey jd muak..hehehe..) 

Pagi-pagi mak suh bgn tlg die masak satu dua lauk pengantin (kawan-kawan mak aku menyumbang dari segi lauk pengantin) lepas tu siap-siap kol 10 konvoi 3 kereta menuju Taman Botani Putrajaya... sampai-sampai aje, wahh!! aku teruja.. (1st time g garden wedding nih!!)mula la aku amik gambar sana sini.. teruja laa!!
 hehe... (nnt free aku upload gambar.. tgh cas camera td..)



No comments:

Post a Comment