Web Analytics

Nuffnang

Friday, December 17, 2010

yang mana satu...

Ok, kali ni aku mmg fail...
aku suke semua benda dan last skali aku xtaw nak pilih yang mana satu... sbb bg aku semua pun sedap, cantik, best, menarik dan buat aku tertarik...

Untuk hantaran iringan kali ni aku nak hantar satu set perfume.. dan aku pun akan dapat perfume jugak.. (baru fair & lovely rite....hihihihi...) Aku berkenan kat perfume2 yang ada kat Sogo tu... tp x taw nak pilih yang mana. Sbb aku rasa semua pun best!! xtahu nape, tp susah nak bau kat sana... mungkin aku yang x selesa kat tempat-tempat macam tu...

Antaranya pilihan kalbu adalah dari The Body Shop :-

Perfume Dreams

Perfume Japanese Cherry Blossom

Perfume Morocon Rose 

sume pun macam best... waaaaaaaa!!!!!

*ade sapa-sapa tak nak suggest kat aku barang baik punya...*

2 comments:

  1. hantaran iringan? hmm....tatau perfume bodyshop..tp if u like the smell just buy one..abis nnti beli yg lain plak..huhuhu

    ReplyDelete
  2. oo.. mcm tu ye.. okeh2..tq utk idea anda..

    ReplyDelete