Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, January 12, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

1 st entry aku pasal giveaway~ Tq enna rusti  sbb tag aku untuk join this contest..

 Sapa-sapa mau itu hadiah..sila laa join ye...



Syarat2 penyertaan dan apa yang perlu kamu lakukan mudah saje..
  1. Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan
  2. Mesti letak poster macam kat atas tu dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry  ni juga) blog kamu
  3. Tag sekurang-kurangnya 4 orang kawan. Kemudian, masuk blog kawan yang kamu tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry kamu.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan
  4. Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri  ini.. FINISH!!
  •  Spesifikasi hadiah yang ditawarkan: 
  •  Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa) 
  •  Berkapasiti 4GB setiap satu 
  •  4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org ... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..
 Nak join? nak join? Sila..kawan-kawan...


    2 comments:

    1. cmne nk tag na.. kawan xde chat box ke ape ke.. adehh.. tag fb boley la.. hahaha...

      ReplyDelete