Web Analytics

Nuffnang

Thursday, January 6, 2011

untuk apa gambar itu??

Lepas makan KFC dengan ecah, g umah nasha plak. Anta baju kaklong. Lepas tu g kajang blk, nak g saloon rambut laa kononnya. Tp saloon rambut sume penuh dengan umat manusia.. haih..xdapatlaa aku manjakan diriku yang begitu berharga ni... 

Masa lalu dekat depan RHB Bank Kajang tiba-tiba ecah tunjuk ade sorang lelaki berdiri depan RHB Bank tu dok sengih-sengih. Lame-lame sengihan dia semacam aje. Aku dan ecah terus pandang ke lain. Dalam hati aku rasa dia mungkin kurang waras. Tak apalah. Dimaafkan. (Walaupun sebenarnya takut!)Kereta berderet kat kajang. Jadi kitorg melekat kat depan bank tu. Tiba-tiba ade satu pancaran flash camera ke arah kitorg. Aku dan ecah terus toleh ke arah pancaran tersebut. Kitorg nmpk lelaki tadi memegang camera! What!! Kitorg dh mula gelabah. Ecah terus pandu kereta laju ke depan. Gile!! Nonsense!! Untuk ape gambar kitorg @ kereta ecah disnap oleh lelaki tu???


Ecah tak puas hati terus wat satu lagi pusingan ke arah bank semula. Aku yang sentiasa bawak my pinky (camera) terus menyusup kat rempat duduk belakang dan on video record. Aku amik video lelaki itu. Tanpa aku sedari kami diperhatikan!!

Bila kitorg tgk balik video tadi baru aku perasan dalam kereta iswara putih depan lelaki tu ade kawan die. OMG!! Kantoi.. Dua lelaki tersebut terus memrhatikan kami. Kebetulan jumpa nasha & ecal kat Kajang dan minta dorg perhatikan lelaki tu. Tapi terlepas dari pandangan. Kami keluar dari pekan Kajang dan terus ke Kawana. Buat mesyuarat tergempar!! (konon aje..) 

-untuk apa gambar itu?
-malam-malam hari pun orang snap gambar jgk ke?
-2 lelaki itu sangat mengcurigakan ok!!

*ecah cakap dia tak nak pg Kajang lg. Takut kereta die jd SPOT AND NEVER WIN!!*


No comments:

Post a Comment