Web Analytics

Nuffnang

Saturday, February 19, 2011

hobi aku

Tak kira kat mana-mana (traffic light ke, kedai makan ke ape ke aku mesti nk snap gambar sndr atau gmbr en tunang... xtaw laa.. sbb aku suke bl muke kitorg nmk comel~ hehehe.. (puji dr sndr sambil kembang-kembang idung..wakakak...)



xcomel laa..

en tunang khusyuk mkn roti canainye...

sebenarnye ni kes x jadi repair kereta sbb bengkel tu full house.. ceh mcm kat cinema plak.. jd terpaksa ditunda ke bsk pagi.. huh..jadi kami ke Shah Alam g bayar duet tanah, g berfoya-foya ke carefour seksyen 23 Shah Alam yang baru tu..dan g makan kat PKNS Shah Alam..

Pastu kebetulan masa nk bayar bil Maxis en tunang di SACC Mall, ade jelajah ABPH Berita Harian..sempat laa snap beberapa keping...

yg ni en tunang snap, kalo aku yg snap sume goyang..

*hari ni penat berjalan (tambah x brape nak sehat) jadi aku aku hanya memerlukan beberapa saat saja utk lelap dalam kereta*


No comments:

Post a Comment