Web Analytics

Nuffnang

Friday, February 25, 2011

kau besar!! kau menakutkan aku!!

~Entry utk semua~


walaupun salah tapi  aku tetap nk snap jugak!!


betul2 rapat!!


Kalau kau kategori sama dengan aku tak apa.. tapi dah la besar.. lepas tu ko nk race same mcm org lain.. Kalau jd ape-ape, sape yg susah?? Kau kosong ke kau berisi ke.. kau tetap menakutkan aku...
Kes ni jadi kat area Jalan Istana KL masa aku otw balik dari Ikea baru-baru ni. Aku betul -betul risau kalau dia tak sempat break.. Jadi aku buat keputusan ubah haluan ke laluan kedua.. Biarlah jem, biarlah aku bersesak-sesak di laluan yg sedia sesak, janji aku tak kene hentam dengan lori tangki petronas tu...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kes yang ni plak aku terserempak dengan satu pasangan suami isteri (agaknye) sedang menaiki motor (pulang dari kerja kot). Sila perhatikan beg tangan wanita tersebut. Kalau kene ragut sape susah? Dah la bawa slow (sambil borak2) aku yang ikut dari belakang terpaksa perhati kalau-kalau ade 'penyamun' dari arah mana-mana. Serius aku rasa nk berhentikan motor tu dan 'tolong' letakkan beg tu kat tengah-tengah (antara penunggang & pembonceng) Tapi apa kan daya laluan tu x de tempat untuk berhenti..



 *masa dah dekat, hati berdebar-debar.. ~risau~*



No comments:

Post a Comment