Web Analytics

Nuffnang

Thursday, February 3, 2011

lancar dan penuh gaya

Bukan nak cakap pasal traffic jammed or what soever.. Hahahaha...(apehal tiba-tiba gelak ni? Sewel ke??) Hihihi... aku sangat gumbira dan berasa heaven gile dari semalam. Pasal ape? Haa.. ni nk bgtaw..selalu bila musim perayaan (Aidilfitri/Aidiladha/Cristmast/Tahun Br Cina) selalunya laa (kebiasaannya) mesti line tipon atau line internet tersangat laa lembab kan... 

Tp aku musykil. Sejak semalam line internet aku tersangat la efisyen. Sangat lancar, halus, licin dan tak ade sangkut-sangkut..Aku berfikiran mungkin laa (aku agak aje ehh) sume org blk kg dan xada siapa nk on9 kat kawasan umah aku.. hahahah!! best gile kalau selalu mcm ni... (Bagi aku yg kaki main game!! itu sangat bagus tahap tenggiling terbang ok!!)


* main game kesukaan aku dengan rasa gojes dan penuh bergaya!!*




No comments:

Post a Comment