Web Analytics

Nuffnang

Friday, February 18, 2011

My whitee


"Hello i'm *** lorry driver. i want to deliver u r furnicher. pls let me now how to came thise plays?", nilah khidmat pesanan ringkas yang aku dapat petang semalam.. hehehehe..comel aje uncle tu msg aku... Balik kerja aku tgk lori br saja punggah barang masuk rumah.. Lompat kuar dari kereta terus berlari-lari anak tak sabar nak tgk my set.. huhuhu~ Masuk-masuk bilik je...waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Rasa nak ngs.. santeknyeeee.... Hihihi..(gambar tak dapat di ambil, x surprise ar nnt kan..)
Tq mak.. Mak mmg best arr~ 

Terus koyakkan plastik dan sarung cadar baru.. Waaa~ Gojes sungguh!! Hehehe... Malam ni berhajat nak tdo kat katil baru..sekali mak sound "Tak payah..tdo je kat bilik belakang. Karang rosak katil baru.." Huh!! Tak tercapai impian aku nak beradu kt katil santek aku...

Kemas-kemas apa yang patut terus langkahkan kaki ke bilik belakang..capai bantal terus ZZZzzz... 

*terasa rindu sangat...^__^*

No comments:

Post a Comment