Web Analytics

Nuffnang

Saturday, February 19, 2011

tak terduga

Kadang-kadang apa yang tak duga berlaku tanpa dijangka..Betul kita hanya merancang..namun tuhan yang menentukan...Itulah fitrah manusia..ada masa kita gembira..ada masa kita bahagia..ada masa kita berduka... Kita tak akan menyedari datang dan perginya semua perasaan anugerah dari tuhan yang Maha Esa.. 

Kita tak mampu nak dapatkan apa yang kita mahu.. samada ianya kebahagiaan buat kita atau sebaliknya..kita harus terima dengan hati terbuka.. Sekurang-kurangnya kita sudah berusaha..tapi segala-galanya dalam kuasaNya..


*entry tengah malam buta sambil layan blues utk aku..apa kesudahan cinta tak terucap??.....*



2 comments:

  1. laily,,kak zu tgh down sgt n baca entri u ni really makes me cry. uhuhu T_T

    ReplyDelete
  2. @zu huuu...sabar ye sis..akak kan si tabah yg comel..^__^ someday u'll find something yg u tak akan percaya..xakan jangka..then u'll know how beautiful love is act.. cinta itu indah sis..hanya yang memahami dan mampu merasai yang layak dapat pure love from hati sucimu...

    ReplyDelete