Web Analytics

Nuffnang

Sunday, March 20, 2011

i'm back!!


Entry ringkas. Update blog dan 'muka buku' yang lame x dijenguk.. Sibuk lepas kenduri..seminggu di rumah mentua (tak dapat online sebab broadband buat hal!) dan percutian bulan madu yang sangat manis di Melaka... Terima kasih kepada encik suami yang sangat baik hati.. I LOVE YOU Sayang... Mmuuaahh!!
Gambar akan di upload (ni yg lemau ni..) Ape pun aku rindu nak merepek kat blog!! hahaha..........

*malam ni nak 'keje' kan lappy encik suami*



No comments:

Post a Comment