Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, March 8, 2011

rindu tanpa sempadan




credit pic from Encik Cak

Rindu masa sebelum kawin tak sama waktu rindu masa dah kawin.. lain sgt.. itulah yg aku alami sekarang.. Petang Isnin aku hantar en. suami balik ke Sentul. Sbb Selasa aku dah start keje (en. suami masih bercuti lagi..) dan dia perlu uruskan keperluan untuk majlis menyambut menantu sebelah pihak lelaki hujung minggu ni.
Waktu balik salam-salam en. suami air mata aku dh leleh-leleh dah.. sayu je hati aku nk blk tanpa en. suami.. (nak tdo sane baju plak x bawak..) aku btl2 sedey... 

Malam nk td0 lagi laa ngs2.. Baju melayu en.suami aku dakap erat utk lepaskan rindu..Sblm td0 gayut jap ngan en. suami.. "ayg windu abg.." "abg pun windu ayg.." waaaa!!! leleh lg...sob..sob..

*penangan en. suami btl2 buat aku panasaran..*


4 comments:

  1. sentul dgn kajang dekat je my dear~
    Nway, congrats upon ur wedding.
    maaf kak zu tak dpt hadir sbb ada hal personal.
    Nanti claim hadiah ya ;)

    ReplyDelete
  2. @zu bkn ape kakzu.. windu sgt ngan en hubby.. heehhe..

    hadiah?? w0w... nk2..

    ReplyDelete
  3. http://khairilmustafa.wordpress.com/2011/03/08/laily-zuwan/#comment-468 gambar yem huhuhu

    ReplyDelete
  4. @enciksani tq bang.. mmg gojes gambar2 tersebut!! heheh...

    ReplyDelete