Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, March 29, 2011

Sekelat Lidah Di Mulut

Perghh..tajuk tak ingat... 
Hahaha..tapi itulah yang aku rasa sekarang.. Aku rasa semua makanan sekelat-sekelat alam. Ntah serangan apakah yang telah menyerang hendap lidah aku ni. Musykil..musykil.. Aku order Mc D dari ofis. Sbb tak larat nak blk rumah waktu makan tengahari buta sepanas langit. Aku order breakfast set bkn satu set, tapi dua set. Tapi aku sorang yang makan. Gile melantak? Hahaha... Sbb sekarang ni aku selalu kelaparan tahap orang kebulur walhal baru lepas sejam makan. Haih.... 

Lepas bedal semua set-set tu, tinggallah hotcake syrup terkontang-kanting tanpa tujuan. Memandangkan lidah aku yang rase kelat-kelat manja ni, aku terus terguk aje syrup manis tu. Uihh..sedap plak.. Sampai licin aku menjilat hingga ke siku. Tapi lepas lima minit manis tu hilang dan lidah aku kembali kelat. Haiyyaa....

Boring-boring tak ada kerja (kerja dah siap awal-awal ye..aku bkn curi tulang sendiri..) aku bukak blog yang aku follow satu-satu... hmm..tak ada update terbaru dari mereka.. last-last aku berenti kat satu blog akak ni.
My Small Kitchen  Ape lagi, blog resepi masak-masak laa.. Demi terpandang halaman-halamannya yang penuh makanan, aku jadi tersangatlah teruja!! Wahh...makanan.... Sangat sedappp~ ... *__* ...


*petang ni nk ajak encik suami ke pasar malam bandar baru bangi..nak cari makanan...*



4 comments:

  1. yun jangan kata kau bunting pelamin...huhu~~ i like...t bersalin kat kpmc taw..nurul nak jaga yun..hikhikhik :) weeee......

    ReplyDelete
  2. @_chenta^moimoi_ hahaha... isskkxdelaa..xcek pun.. xde rs pape pun kat pwut ni.. just lidah je rase x best..

    kpmc? toyota ade panel sane x.. kalo xde, nurul payung laa ehh.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahahha...saya kene payung ?? opsss hahaha~~ mane taw...br nk muncul telinga..hahaha~~ tp awal agi ni...kalo piyed dh lewat lam seminggu tu xyah cek agi..kadang2 xmenjadi pon...kalo dh lewat sgt2 br cek k ^_^.. huhu

    ReplyDelete