Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, April 20, 2011

Cuci gambar...

Ape yg jadi selepas sembilan tahun?? Ni kes nak g cuci gambar kawen. Dah 9 tahun aku tak pernah cuci gambar. Jadi agak terkial-kial. Sumber gambar daripada CD (abg cameraman masa wedding aku) Bukan pakai filem dah macam dulu-dulu.. Hehehe.. Jadi kene select gambar dan buat folder baru masuk dalam pendrive. (Pinjam pendrive encik suami sbb pendrive saye x muat masuk semua gambar-gambar tu..) 

Tghari tadi aku merayau kat Kajang cari kedai gambar. Tapi banyak yg dh tutup (kedai aku cuci gambar masa zaman sekolah) dan terpaksa pergi kedai yang baru. Cuci sekeping gambar bersaiz 4R = RM0-45. Ok x? Aku cuci dalam 300 keping lebih, patut dapat murahlah kan. Tapi nak buat camne, aku bukan pandai tawar menawar. Haih....

Malam ni pukul 8.00 malam janji dengan akak kedai tu nak amik. Minta nasha & ecah temankan. Minggu ni encik suami keje malam. Sambil-sambil tu nak cari album untuk gambar yang sudah siap dicuci tu nanti. Nak  album colour pink.. Boleh?? Hahaha...

*Kajang meriah dengan encik polis yang sibuk tulis surat cinta pada pelanggan yang parking bkn di petak parking. Sian encik polis, abis dakwat pen die...Tak baik tau korang ni...*


No comments:

Post a Comment