Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, May 18, 2011

Aktiviti cuti umum


Pagi-pagi encik suami dh kejut. Siap cepat, nak g jalan-jalan tak? Aku terus melompat bgn dari katil. Siap-siap mandi, kol 9.30 pagi terus gerak ke The Mines Serdang. Encik suami ajak tgk muvie. Ade dua pilihan. Nak tgk Kongsi ke nak tgk Fast 5?? Die pesan, cite antu x masuk senarai. (Sbb tak larat nk dgr aku jerit2 dlm wayang katenye.. Ceh!!) Aku terus pilih Fast 5. Sambil tnggu nk masuk, kitorg brekpes Okinomiyaki kat Japan Stall kat LG. Lame dah x pekene makanan Jepun. Encik suami ikutkan aje selera aku. Hehehe...

Sampai time, kitorg masuk tgk muvie. Fuhh!! Ohsem gilak!! Aku sgt2 teruja ngan abg ketak.. Hehehe... Co0L bebeh..  Jalan cerita die mmg best.. x sempat aku nak mengelamun.. Ade suspen, ade kelakar, ade tacing2 skit.. Best2..aku suke...

Layankan sekejap trailer die..


Fast 5


Abeh nonton, kitorg lunch kat Tenpayaki kat dlm food court. 1st time nih. Encik suami amik set chicken tenpayaki & aku amik salmon & bento set. Sume sedap kecuali nasi die yg boring. So far tekak aku boleh terima la makanan tu semua. (Ape je yg tekak aku x makan.. cecite...cecite.. hehehe..)

Pastu mak aku call suh balik rumah atok kat Smeneyih. Lawat pakcik aku yang baru kuar sepital (operate masuk dawai kat jari kelingking - kemalangan kat tmpt keje) Makan nasi kat umah atok. Lauk ateh masak mmg superb.. nyum2..

Sebelum maghrib balik Kajang, aku singgah rumah Ecah, Anta kad kawen Ody. Nasha pun ade same. Ape lg, bergosip kejap.. Hehehe...

Jadi aktiviti hari cuti umum aku mmg best.. time kaih kepada encik suami yang melayan kerenah aku sepanjang masa.. 

*rase nak makan stimbot plak.. *


No comments:

Post a Comment