Web Analytics

Nuffnang

Monday, May 30, 2011

Pennzoil - Ride It Right Putrajaya

 29/05/2011 Pennzoil Shah Alam telah mengadakan Konvoi Ride It Right sempena Cubprix 2011 di Putrajaya. En. suami dah mencari beberapa name untuk join aktiviti ni. Dalam 40 buah motor telah terlibat dalam konvoi anjuran Pennzoil ini. Bagi SBRC yang dh lame menceburi aktiviti konvoi ni tiada masalah. Untuk yang baru menyertainya, mereka amat teruja!!. Can see on their face.. hehehe.. 

En. suami ditugaskan sebagai 'marshal'. Oh my, We will be leading this convoy!! Sure, I', so excited. They also!! Tak banyak gambar yang dapat aku klik. Sbb utama ialah keselamatan aku dan encik suami serta mereka yang dibelakang.  Takkan aku suka-suka nak lepaskan tangan untuk klik sana sini. Biar mereka yang mahir melakukannya. Hehehe.. lg pun photo banyak di klik oleh bro Ruzzm Belang. Nice shoot bro!!

berkumpul sebelum bertolak.. MILO dulu!!
berkonvoi menuju destinasi..

mencari parking..
baru sampai.. panas woo!!

nice bike.. dream for riding this bikes..
souvenir from Pennzoil... for me!

souvenir from Pennzoil..for en. suami!
souvenir for marshals..


*luv ride with my en.suami*


4 comments:

  1. Hehe... Best kan2... lagi2 jadi marshal...

    ReplyDelete
  2. @Anonymous a'a.. best2.. luv ride with u sayang.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Marshall best

    ReplyDelete