Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, July 27, 2011

Kasut Raya


Tengah kemas-kemas bilik tiba-tiba nampak satu kotak kasut. Bila aku usha dlm kotak tu ade sandal kaler oren (Ukiran Batik) Hah!! Ni sandal yang en suami belikan masa honeymoon 4 bulan lepas ni.. Cadang nak pakai masa raya nanti.. Huhuhu... Boleh ke aku pakai nanti ehh... Adehhh.. baru nk melaram masa raye nanti...





*smlm en suami tanye nak beli maternity dress x.. so sweet... *



7 comments:

  1. chaiyok chaiyok yun!! hopefully u dah ok bile usia kandungan dah 4-5 bln nanti :) haa, xleh pakai heels dah, pakai sandel yang selesa &flat la kalau blh :)

    ReplyDelete
  2. boleh lagi...aku sampai 3bulan kot aku pakai heels..espcially waktu nak g org kawen..
    xboleh pakai heels sbb takut jatuh je..so ko kna r jln elok2 n tke care..

    ReplyDelete
  3. @AyNz tulaa.. br perasan ade kasut xpakai lg.. huhuhu...


    @Sheisjaz.. ko xpelaa..jln stabil.. aku ni slalu terpeleot.. bdn susah nk imbang..

    ReplyDelete
  4. alalala..sweet nye :)
    xyah la pakai dl..pakai kasut biasa2 jer..
    tp kalo hang confident..xper la..hehehe..

    ReplyDelete
  5. @iman: tulaa pasal.. kasut tu buatan tangan dan design kaler mcm tu satu je die buat..aku beli kat jonker street melaka.. bkn x confident..tkt terpeleot karang, susah die nk angkat aku..hehehe...

    ReplyDelete
  6. xyah la pakai dl..
    smpn eks :) kene jg dr tu baik2 ^_^

    ReplyDelete
  7. tula..zuwan pun ckp, pakai lepas bersalin je.. huhuh...

    ReplyDelete