Web Analytics

Nuffnang

Friday, December 30, 2011

Baby Shower Gift


Ting Tong!!
Wahh.. macam masuk kat kedai-kedai di shopping complex plakkan.. Dengan gumbiranya aku nak wat announcement... nak promote Baby Shower Gift hasil daripada salah sorang rakan blogger aku my everyday diary - puan aynz yang babynye -  mizan si budak comel.. hehehe.. geram...

sekarang ade wat bisnis kecil-kecilan katanya.. (tolong kawan-kawan) Comel-comel shower gift tu..sesuai untuk dibuat hadiah sempena hari lahir / nak sambut ulang tahun anak-anak.. so cute... so kepada sesiapa yang berminat bolehlaa g skodeng blog puan aynz..cuci-cuci mata.. mana yang berkenan boleh order.. nak belikan untuk diri sendiri pun boleh.. hehehe..

*ade tak sesiapa nak hadiahkan saya baby shower gift tu?? *




2 comments: