Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, December 27, 2011

Happy shopping


Semalam cuti umum (forward cuti Krismas - hari Ahad) Jadi aku plan nak jalan-jalan shopping barang baby sikit. Sabtu malam dah pulun baik punye shopping kat Jusco Au Setiawangsa. Terima kasih kepada en suami yang memberikan aku satu perasaan teruja waktu bershopping. Hehehe...

Tapi pagi Ahad en suami sibuk nak servis motor dia. Jadi aku terpaksalah suruh adik ipar bawak aku g shopping. Hajat nak ke Ikea. Layankan dulu jalan-jalan cuci mata kat Sg wang lepas tu baru gerak ke Ikea. Memandangkan hari dah petang dan sedari awal agaknya orang beramai-ramai dah serbu Ikea, jadi barang yang tinggal tak berapa nak ada. Huhuhu... 

Puas pusing-pusing ade laa beberapa item yang dapat aku sambar. Lagipun aku berdua dengan adik ipar. Mana nak larat memikul barang-barang tu semua. Untung dia ada, terpaksalah dia yang memikul barang-barang yang aku shopping. Time kasih ye Asni layankan mak buyung ni semalam. Hehehe..

*nak shopping awal2 sblm x larat nak berjalan shopping..*


No comments:

Post a Comment