Web Analytics

Nuffnang

Friday, December 16, 2011

Sakit!!!


Ok, hari Jumaat memang best. Tapi kalau buat kerja kelam kabut terus akan jadi tak best. Tengah aku busy buat kerja, print itu ini, fax sana sini dan siap-siap nak keluar hantar bil tak sedar jari kaki aku dah sangkut kat roda kerusi. Bila aku tolak kerusi (tambahan beban berat aku yang semakin gemok ni) jari kaki tersangkut dan terus masuk dlm lubang roda kerusi. Pergh!!! Sedap gile, rase perisa strawberry!! Ok aku tipu... Tapi rasa dia memang...Sakit!!! Terdiam aku sekejap. 

Rasa nak menangis tapi sebab nak cepat punya pasal, perlahan-lahan aku tarik jari kaki keluar dari roda kerusi tu dan dengan kaki yang menggigil-gigil, aku tekap darah dengan tisu dan terus keluar ofis. Sambil jalan hencot-hencot aku bawak kereta dengan berkerut-kerut. Adoiii..memang tak boleh blah.. Sakit gile aku rasa.. Kulit terkopek yang tak tahan.. Dah laa kulit sehalus bayi.. Hahaha..ok..itu aku tak tipu..

dah jadi darah beku pulak....

*jap lagi nak jalan cari hadiah kejap*


No comments:

Post a Comment