Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, January 25, 2012

31 minggu


Ok..dah lame tak update perkembangan perut boyot aku ni. Hehehehe.. Khas untuk tatapan en suami yang rajin bukak blog isteri dia yang cumel.. Wahahaha...

Alhamdulillah..kandungan aku sudah berusia 31 minggu.. lagi 8 minggu 3 hari saja lagi untuk aku bertarung di medan wad bersalin. Perasaan yang sukar digambarkan dengan kata-kata. Teruja, gembira,sayu,sebak,takut semua ada dalam hati dan jiwa aku. Betapa aku terasa ingin benar memeluk dan mendakap bayi di dalam rahim aku ni. (hari-hari die dok bergusti sorang-sorang dlm perut mama dia.. hehehe..)

En suami pulak hari-hari usap perut cakap papa tak sabar nk jumpa baby..dan baby akan gerak-gerak tanda bagi respon dekat papa dia...ohh..ini semua buat aku tersentuh... (taching..taching..)


pic fr babycenter
*minggu depan nak berholiday di PD.. yah0oo..*


6 comments:

  1. nak p holiday kat PD gak ker??
    bila2??kt jmp d'sana nnt eks..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..3/2 - 4/2 ni.. kt tiara beach resort..

      Delete
  2. alamak..mayb kt selisih kat jln la kot nie..
    iman g 4-5/2..tp xtau lak stay katne..hehehe..
    fmly trip ^_^

    ReplyDelete
  3. owh.. ingt g honeymoon.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. merangkap honeymoon la gak nie..
    honeymoon with family ^_^

    ReplyDelete
  5. wah!! ape lg..usaha keras tangga kejayaan.. huahuahua!!

    ReplyDelete