Web Analytics

Nuffnang

Friday, January 20, 2012

Jumaat Datang Lagi


Ok macam biasa hari Jumaat adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh semua umat manusia..
*Kecuali yg kene working on saturday..i'm feel so sorry..* 

Malam ni nak berkampung di rumah maklong. Nak siapkan door gift utk tetamu kenduri menyambut menantu Ahad  nanti. Besok (Sabtu) nak masak-masak untuk makan tengahari pulak. Tapi tak tahu dapat join ke tak sebab nak balik Sentul. En suami nak siapkan moto dia. Lagipun aku belum shopping kasut lagi. Kasut yang ada dah tak tertampung berat badan aku yang semakin membesar dengan jayanya.. hehehe... 

Sempena cuti Raya Cina, sure KL akan jam teruk. Ohh..harap-harap aku dapat bershopping dengan aman.. Huhuhu... 

*nak makan cheesy ball KFC tu laa..*




No comments:

Post a Comment