Web Analytics

Nuffnang

Monday, January 16, 2012

Shopping lagi..


Memandangkan my purse dah rabak (Purse ROXY waktu hantaran bertunang), aku pun ingat nak beli baru. Kali ni nak beli online plak. Saja la nak tukar taste kan.. Last aku berkenan dengan satu online blogshop. Best...

Order aku  Long Wallet dari tote-boutique yang sangat gojes. Boleh like page ini tote boutiques


pic dari http://tote-boutique.blogspot.com

pic dari http://tote-boutique.blogspot.com

*tak sabar nak merasmikan long wallet yang baru itu.. muahaha....*



2 comments:

  1. mekaseh sbb buat entry wallet tote boutique. Semoga kita dimrahkan rezeki insyaallah :)

    ReplyDelete