Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, January 25, 2012

Shopping


Semalam hari Selasa (cuti Am - CNY) en suami ajak jalan-jalan ke Bukit Bintang. Huhuhu.. dengan terujanya aku bersiap dan pukul 11 pagi dah terpacak di Berjaya Times Square. Terus ke Sg Wang dan BB Plaza. Ape lagi nak cari kasut NB dia yang terbaru. Skali tak ada size. Kecewa btl en suami. Last-last dia tanya ada apa-apa nak beli tak. Aku terus senyum. Yeay!! Shopping!! Masuk Watson-shopping. Masuk kedai baju - shopping. Masuk FOS-shopping. Hahahah..heaven btl. Sementara masih boleh berfoye2 kan... hahaha... Karang dah masuk episod berpantang, pitam aku... Huhuhu...

Persiapan untuk baby dan aku, en suami dah sediakan. Jadi hanya tunggu hari sajalah. Hari-hari aku belek barang baby. Cium-cium kot-kot ada bau baby kan... heheh.. (Napkin, towel, baju, selimut semua mak dah tolong basuhkan.. terima kasih mak)

*Isnin & Selasa KL lengang..kereta boleh dikira dengan sempoa.. huhuhu..kan seronok kalo hari-hari mcm ni..*




6 comments:

  1. amboi..bukan men sonok lg die shoping eks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gile x seronok.. haruslaa aku seronok.. hahaha...

      Delete
  2. hang mmg antu shoping..wekkkkk..

    ReplyDelete
  3. ehhhh..sape kata??
    sy xde la sgt..
    dh taubat skit dh..lalala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dh taubat ye.. bsk hang dh kene penyakit mcm aku br hang taw..hihihi..

      Delete