Web Analytics

Nuffnang

Thursday, February 2, 2012

Khamis yang Kelabu


Sedari semalam aku rase kelabu. Semua yang aku buat serba tak kene. Tambahan kerja yang melambak dan asyik try and error buat perut aku stress. Sampai nangis-nangis tahan sakit. Perut terasa keras, senak dan sebu. Sangat tak seronok. 

Nak tido malam pun kene leleh-leleh air mata dulu baru dapat lelap. Bangun pagi masih sakit perut. Mak dah siap tanye beg baby & beg aku teruk kat mana. Karang senang nak bawak p hospital. Erkk!! Mak... adik blm nak bersalin lagi laa.. Huhuhu.. Mak aku dah risau...

Besok aku, encik suami dan keluarga mentua akan berholiday ke Tiara Beach Resort PD. (Family day opis adik ipar aku) Jadi Inilah peluang aku nk berjimba sblm xdpt jalan ke mana-mana waktu berpantang nanti kan.. Hehe..

Cuti yang dah approve sejak seminggu sudah. Tak sabar bak balik petang nanti. Belum siap packing barang lagi ni. Haih.. Besok pagi encik suami nak ke HKL. Nak melawat kawan permotoran dia yang ditimpa musibah. Semoga Matt CBR cepat sembuh and buat his wifey- Yaya, supaya tabah. Doakan yang terbaik.

*long weekend and i can't wait for tomorrow*



2 comments:

  1. yun, jangan byk bsedih, nagis2.. nanti baby pn ikut same jugak.. happy2 tau! hee happy holiday dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn sedih ape ayn..sedih sbb perut sakit.. sebu aje.. ni dok mengeras-ngeras.. semput jadinya..

      Delete