Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, May 2, 2012

Cuti bersalin


Tinggal sepuluh hari saja lagi untuk aku menikmati baki cuti bersalin . Lepas ni naik keje dah. Ahh!! Pasti rutin harian aku akan berubah.

8.00 pagi    - Putri bersiram
9.00 pagi    - Putri santap pagi (menyusu laa..)
10.00 pagi  - Putri beradu / Main-main aje sampai boring lepas tu buat konsert di raja
                      (menangis nk susu la..) (Aku join tido skali..hee)
12.00tghari - Putri santap tghari
1.00 ptg      - Putri beradu
5.00 ptg      - Putri bersiram
6.00 ptg      - Putri santap ptg
8.00 mlm    - Putri beradu
10.00 mlm  - Putri santap mlm
11.00 mlm  - Putri beradu
4.00 pagi     - Putri santap awal pagi
6.00 pagi     - Putri beradu

*ulang balik sampai lebam!!

Nak habiskan masa dengan sebaik-baiknya dengan busyuk manja kesayangan mama ni.. Lepas ni en suami kene take over rutin harian ni bila dia keje shift petang.. Alahai.. macam mana la agaknya Putri tinggal dengan papa ye... (Nasib mak ada..hehehe..)

Lepas ni tak dapat la nk 'kopek' susu mama.. Kene pakai botol dah.. (semalam beria aku perah susu - manual aje - sebab pakai pump dia tak berapa nak keluar susu, bila dah panaskan masuk dalam botol dia boleh tolak dengan lidah dia. Tanda tak nak la tu..) Masak laa kalau dia tak nak menyusu guna botol.. Pitam mak nanti.. Huhuhu...



*Putri mama dah pandai main buih liur.. hadoii.. *


No comments:

Post a Comment