Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, May 29, 2012

Umur Saya Dua Bulan







Alhamdulillah. Umur anak mama dah masuk 2 bulan. Membesar dengan sihat dan semakin manja. Ngade-ngade je kalau dengan papa dia.. Geram mama.. Hehehe..

Besok pagi ada check up umur 2 bulan untuk Putri sekali dengan injection. Bab yang ni aku lemah. Risau Putri sakit dan meraung kesakitan. Tak kira, aku nak suruh en suami masuk juga pegangkan Putri. Tak pasal-pasal aku ikut Putri menangis. Haru nanti..

Lepas tu nak service kereta. Khamis dan Jumaat aku ambil cuti sebab nak ke Johor. Bawa mak dan abah untuk memenuhi jemputan kahwin saudara dari Johor. Hurmm..dah 3 tahun tak menjengah ke sana. Semoga perjalanan kami sentiasa dalam lindunganNya... Amin...


*Dah lama tak manjakan cik PP.. Besok hantar ke bengkel nak kasi massage sama cik PP.. Hihihi...*




6 comments:

  1. wow..nak jalan jauh..setakat ni Qaisara xpernah lagi jalan jauh...means bercuti...kecuali balik kampung lah...hehehe..

    ReplyDelete
  2. hahahha... yelaa.. suke la berjalan dak kecik ni...

    kg Qaisara nun jauh di Kedah sana.. kg Putri nun kt KL aje.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. Anak Sara baru masuk 6 bulan. Bawak gie cucuk, Sara yg over takut...dia rileks je. Tak nangis pun,hehe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgs laa anak Sara.. ni dr umo sbln smpai 2 bln die tetap laa wat konsert diraja die dlm bilik suntik tu.. hihihi...

      Delete
  4. alhamdulillah..mkn besa putri..jd anak yg solehah yer ^_^

    ReplyDelete