Web Analytics

Nuffnang

Monday, July 30, 2012

Aktiviti Hari Minggu


Sabtu lepas sebelum balik Sentul kami anak beranak singgah sopink kat One Utama. Nak cari gaun cik Putri. Lepas tu sopink baju en suami & bj aku. Settle semua terus pecut balik Sentul. Masing-masing kepenatan. Hadoiii... Adik ipar bgtau parcel yang aku order dah sampai. Present untuk dia sempena hari jadi dia hari Ahad semalam. Suka dia dpt skirt oren. Pastu parcel aku sampai jugak ptg tu. Aku order maxi dress. Nak melaram masa raya. Tahun lepas tak dpt melaram sebab perot boyot. Hihihi...


baru sampai..


Petang Ahad adik ipar bgtau nak berbuka kat luar. Dah siap-siap booking meja kat Restoran Tupai-Tupai Shah Alam Section 13. Makan Steamboat le...


cik Putri & Papa die..

cik Putri & Mama die pulak..

baru sampai di rumah Kajang... sekarang dia suka main lidah.. haishh

Minggu ni en suami nak bawak berbuka di Restoran Nelayan Titiwangsa. Reunion kawan Mara dia.. 
Tahun lepas berbuka di Restoran Arab..




2 comments:

  1. hamboi..sronoklah putri ada baju gaun...cite skit psl berbuka di tupai2 tu..sedap x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg sronok aku & zuwan laa..excited kene lebih..steamboat seoul garden lg mantap!! tu je aku leh komen.. hihihi...

      Delete