Web Analytics

Nuffnang

Monday, August 13, 2012

Minggu akhir puasa


 Hari Sabtu pagi tu singgah Pekan Kajang. Nak cari baby gift sebab nak melawat anak kawan baik aku. Nasha.sebelum en suami balik Sentul mama & Ayah mertua kurang sihat. Demam. Jadi aku dan cik Putri tinggal sebab takut jangkit kat Putri.. Sob..sob.. nak ikut...  (cik Putri melalak, tak sempat nak snap pic) Sedap nama baby: Muhammad Amza Aqil.. Cute sgt!! Putri dah ada kawan.. Heee... Lepas en suami hantar aku dan cik Putri balik, dia terus ke Sentul aku dan mak terus ke Jusco Cheras Selatan. Mak nak cari cadar laa..bantal laa.. (mak cakap bantal sume dah bau kepam!!) Adehh...


Suweet Heart Mama & Papa..

Ustazah Maryam Husna.. Hehehe..

Hari minggu duduk di rumah saja. Pagi-pagi aku dan en suami main cuci-cuci kereta/motor. Err..en suami je yang cuci, aku dok kat kerusi jadi mandur.. Hihihihi... Boleh tak nak simpan aje kereta sampai raya. Sayang nak bawak keluar, takur kotor balik.. Hihihi..

Cuci-cuci the making... hehehe..
Tadi Dodol Melaka sampai. S.E.D.A.P. Tu je mampu aku ungkap dengan kata-kata.. Kak Jie review kat blog, habis baca dengan pantas terus order minggu lepas. Maveles!! Nak rasa tak Boleh order di sini order@dodolmelaka.com atau call:  017-6671248.

Dodol Melaka

*minggu-minggu akhir yang lesu.. gastrik mula menyerang..tak sabar nak dengar takbir raya..*




6 comments:

  1. nak jgak dodol melaka..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. order la iman.. murah ke.. tapi sedap... serius enak!!

      Delete
  2. Replies
    1. x baik la abg ni... org ngidam tuh.. hihihi...

      Delete
  3. uiks..kojam nye..mentang2 wife die dh lps time ngidam2 nie :p
    beli bape nie yus?? x pun..iman dtg raya umah hang je la..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tkt hang dtg dodolnye abes aje..sedap sgt..ari2 nk ngadap... hehehe.. ni die dh tutup order.. lps raye blh order lg...

      Delete