Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, August 22, 2012

Raya 2012

 
Syukur.. tahun ni kami dapat beraya bersama..en suami, aku & cik Putri serta kaum keluarga. Pagi Syawal balik ke rumah atok di Semenyih. Tengahari balik ke Sentul. Siap-siap terus bertolak ke Sabak Bernam.
 
 
cik Putri di pagi Syawal

en suami salaman dengan mak & abah

turn aku plak.. tahun ni lebih skit air matanya.. knp ntah...

bersama cik Putri

beraya di Sabak Bernam..cik Putri? dengan nenek kat kereta atok..

beraya di sapintas

suke pose ni!!
macam-macam ada!!

beraya sampai mendung

beraya di sini
padi dah dituai..

cik Putri

si manja papa
nak beraya ke Sg Panjang.. Tahun lepas ade snap pic ni jugak.. SINI
 
Beraya di Sg. Panjang
vandalisme

datang ikut Tanjung Malim..balik pun ikut sana juga..tak jem..

satu-satunya petrol station yang ada..

menuju ke Sg. Tengi

Lalu Felda Soeharto

 Oren & Biru

Sampai di Sg. Tengi
Selesai di Sabak Bernam..Balik KL semula

 Sampai KL kemas-kemas bertolak ke Pahang pukul 8.00 malam. Pergghh!! Jalan bagai ular kene palu..Bengkang bengkok dah serupa naik roller coaster.. Tahun lepas mabuk, tak ikut balik beraya.
 
Selesai beraya di Sg Kemahal Pahang 

Balik..menuju ke KL

 
Balik KL
 
 
InsyaAllah, petang esok balik ke Kajang semula. Nak beraya ke rumah saudara mara sebelah Kajang. Raya sakan tahun ni. Seronok cik Putri berjalan ke sana ke mari. sume kagum tengok rambut yang lebat dan terpacak tu. Original OK.. hihihihi....
 
 
*semoga Syawal kali ini mengeratkan silaturahim sesama saudara..*
 
 
 
 


2 comments:

  1. Amboi berjalannnnnnnnnnnnnn... Hati-hati naik kereta, pastikan lock kereta betul2 kalau nak tinggal sekejap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. harus.. sekarang along lebih alert.. sebelum keluar pintu die terus lock dari dalam baru tutup pintu..sbb sambil pgg baby agak lambat nak capai central lock sebelah pemandu..

      *ambil iktibar atas apa yang berlaku pada keluarga Mus..*

      Delete