Web Analytics

Nuffnang

Saturday, September 29, 2012

Demam lagi..


Malam tadi jam 4 pagi terjaga dari tidur, cik Putri merengek. Aku rasa badannya panas. Segera en suami bangun, basahkan kain dan sapu seluruh badan. Tengah dia merengek-rengek sempat lagi buang bahan buangan. Haishh.. dari semalam masuk pagi ni dah 6 kali dia cirit-birit.. aduhh sayang..risau mama & papa.. -__-

Bangun pagi siap-siap terus ke klinik Al Ikhwan Taman Dato Senu. Dr berikan ubat cirit birit dan suruh tukar susu tanpa lactose buat sementara waktu. Kene cari susu lain selain susu SNOW dia.. doc bagi cuma 3 paket saja. Tak cukup untuk sehari...

Lepas ke klinik, balik ke rumah bagi ubat dan terus keluar cari barang sikit die wangsa Walk..

Mengidam sejak cik Putri dalam kandungan lagi, aku call seorang kawan dan tanyakan lokasi. Akhirnya jumpa kedai makan yang dicari. Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang area Wangsa Walk KL. Perut tengah lapar, sedap je kat tekak aku. Cuma kuah Mee aku cair sikit dari kuah Mee en suami.. Tapi tak kisah..janji udang die besar dan puas aku kopek sambil sinsing lengan baju.. Hahaha!!

Mee Udang Mak Jah
 

Kekasih ku..

Mee Udang Biasa

Bee Hoon Udang Special


Makan!!

cik putri layan puting aje..hihihi..


No comments:

Post a Comment