Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, September 18, 2012

KWC & Full House


Semalam cuti umum sempena Hari Malaysia. Jadi aku dan akak sepupu berwindow shopping di kenangacity - KWC. Hoh!! Rambang mata hokey!! Park kat tingkap 9 dan turun..dan turun..dan turun.. untuk window shopping setiap tingkat.. huhuhu.. Macam-macam ada.. syurga pakaian..

Lepas puas sakit kaki dan sakit pinggang kitorang isi perut di Full House Cheras..

Full House..

Shomel kan..

Semua sedap except sos sunquick tu.. Masam!!

Akak sepupu aku pilih..sedap gak la ikan dori ni..

Potato sup.. aku belasah akak sepupu aku punya.. hihihi.. sedap gak..

Ice Lemon Tea..
Dragon Fruit tapi rasa berry je..


aku dah sampai sini..

ade bisnes nak buat nih.. hihihi...


 

2 comments:

  1. alahai dragon fruit tu mcam best je..hihi..


    terjah sini dan salam kenal =)
    follower baru ..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dragon fruit tu rasa berry je..

      Thanks singgah & sudi follow.. ^__^

      Delete