Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, October 16, 2012

Si Comel : Izz Iman


Ahad lepas sempat singgah Desa Anggerik di Serendah. Melawat blogger memoriesintuition. Beliau selamat melahirkan baby perempuan yang sangat comel pada 4/10/2012 jam 2.30 ptg di PPUKM. Syukur alhamdulillah.. Semuanya baik-baik saja. mama & baby girl - Izz Iman sihat. Seronok bila tgk baby yang baru lahir ni. Syhahdu je rasa.

Cik Putri kene bawa jauh sikit dari baby Izz. Jap lagi ada yang kene cubit. Dia dah la suke dan geram dgn baby-baby kecik ni. Huhuhu... Dah lama tak dukung baby kecik, rasa lain aja.. Yela.. tgk aje la cik Putri & baby Izz.. Hihihi...
Mama Iman with baby Izz Iman

Lena baby Izz tido dgn mama Aqish...

Tahniah daripada cik Putri sekeluarga untuk Nurrul Iman & Mohd Irwan.. Akhirnya lengkap sebagai sebuah keluarga yang bahagia.. Semoga sentiasa dalam rahmatNya.. Amin...


Yeay!! cik Putri dah ada kawan nak main... Tunggu baby Aunty La plak ye..


5 comments:

  1. Alhamdulillah..
    rasa x percaya pun ada bl dh selamat smue..
    trime kasih ats doa & ucapan eks mama aqish & fmly..thanks jgak coz sudi dtg visit kat srendah :) geram jer tgk aqish..insyaAllah..x lm lg..bb izz lak tembam & bulat cam kakak aqish :)

    pssttt: sm2 kt tggu bb aunty la plak eks ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... bsk die bolat & tembam mcm aqish br sedap nk gomol baby tu nnt. hihi.. bau baby mmg best kan!!

      Delete
    2. x sbr rs nye nak tggu die besa..hehehe..
      wangi snts jer baby2 nie :) x jemu nak kiss ^_^

      pssttt: hero aunty shiela dh keluar :p

      Delete
    3. complete satu team!! yeah!! hihihi... mesti cikgu-cikgu sekolah kita bangga.. hahaha!!! ehh..ape kene mengena??? hahaha!!!

      Delete
    4. ntah nye..pe kene mengene tu??hehehe..
      eh..pe nm bb shiela eks??

      Delete