Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, December 19, 2012

Hair Salon

 
Semalam bawa cik Putri ke Klinik. Badan dia naik bintik-bintik air. Aku suspek chicken pox. Tapi bila doc cek, doc kate ruam panas. Aku ye kan aje laa.. Semalam dia merengek aje.. Badan miang-miang kot...
 
 
Balik lunch tadi bawak cik Putri nak potong rambut. Actually ni second time bawa cik Putri ke Hair Salon. Rabut dah tutup mata lepas tu rambut belakang panjang mencucuk ke leher. Aunty tukang potong rambut tu kelam kabut nak potong rambut dia. Tertoleh2 dia bila aunty tu gunting/ketam rambut dia.. Memandangkan badan dia tengah banyak 'ruam panas', terpaksalah potong pendek rambut dia.. Huuu... mesti nenek som sedih rambut putri kene potong pendek.. Hee..






tak sabar nak ke bercuti ke Pantai Timur.. Tapi atok sakit... hurmmm...


 

No comments:

Post a Comment