Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, April 30, 2013

Hari Keluarga ASSB


En suami bawa aku dan cik Putri join hari keluarga tempat kerja dia di Bukit Cahaya Seri Alam Shah Alam. Cik Putri eksaited lebih bab jalan-jalan ni.. hehehe... Walaupun dalam hutan, masih boleh beriadah. Kan..kan..

Game tak banyak, just for fun untuk pekerja-pekerja ASSB Toyota.. Cuma untuk anak kecil macam cik Putri tak ada game yang sesuai.. Tak apa, tunggu manja mama besar sikit, nanti boleh join ye...

Tapi ligat jugak sampai pancit la papa layan kerenah cik Putri.. hihihii...





















Keluarga adalah segalanya bagiku...

Semoga semuanya baik-baik saja...



No comments:

Post a Comment