Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, August 6, 2013

Aidilfitri datang lagi

Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Syawal.. tik tok tik tok dah nak raya..selepas sebulan berpuasa.. (ye ke sebulan)

Persiapan raya aku ala kadar aje.. tak la meriah mcm dulu-dulu.. Family 1st.. Lagipun sibuk uruskan hal rumah yang berbulan-bulan tertangguh.

Alhamdulillah renovation 100 % settle dah.. tinggal ongkos dari KWSP je belum settle. Document & Lawyer je belum cari.

Masa yang ada betul-betul pack!! Terkejar-kejar tak tahu mana nak dahulukan. Hal kereta, nak raya lagi, insuran & roadtax lagi.. Pitam...

So raya ni aku dan en suami decide, kami raya secara bersederhana saja.. Mungkin lebih pada cik Putri saja kot.

Aku percaya, weekend ni ada dah kawan-kawan yang akan balik ke kampung bagi yang berada di perantauan.. semoga selamat pergi dan kembali.. pasti seronok berkumpul adik beradik & sanak saudara.

InsyaAllah, ini raya kami yang kedua untuk kami bertiga.. semoga kami bahagia dalam keberkatan dan dalam lindunganNya sentiasa..

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga.

Laily ~ Putri ~ Zuwan

Sent from my HTC

No comments:

Post a Comment