Web Analytics

Nuffnang

Friday, November 1, 2013

Floral Mask by Dian Pixy

Floral Mask  by www.dian-pixy.com

It's Purple Mask Kau!! Bau sedap.. Nyaman..Sejuk dan Hebat..

Ramai blogger-blogger popular dah up entry Floral Mask ni kan. Aku je yang terlepas train.. 
Bila baca testimonial pengguna lain, hati aku bagai dirasuk. Bila tengok hasil tangkapan mereka.. Wahh...Aku harus cuba ni!! Terus order & bayar. Parcel sampai semalam. Balik kerja, cuci muka terus pakai. Aku tepek kat dahi, pipi dan hidung. Cik Putri lari bila dia tengok muka mama dia yang cun bertukar color purple.. Hahaha... dia kata takut..takut.. Keh Keh Keh!!!


Best Mask

Tada!! Ehh x nampak ehh.. Jap ye...

Nah amik... Hasil tangkapan semalam..

Cara Pakai:
 1. Basuh muka bersih-bersih. Lap kering.(Masa ni pori muka tengah terbuka)

2. Tepekkan kat bahagian yang korang rasa perlukan mask ni buat kerja dia. Jangan nipis sangat (Nanti hasil tangkapan kurang memuaskan) Jangan tebal sangat. (Jimat cermat amalam mulia) Kekekeke... 

3. Tunggu hingga kering.  Agak-agak dah keras mask tu, boleh lah teruskan proses mengumpil menarik mask tadi.

4. Tarik mask dari bawah ke atas. 

5. Dan lihatlah dunia. Hasil tangkapan yang sangat puas hati. Tak sakit, tak gatal. Hanya perasaan yang sangat teruja saja... Hehehe... 

Ok, bai..



No comments:

Post a Comment