Web Analytics

Nuffnang

Friday, February 14, 2014

Ulangtahun Mama Kalsom

8/2/2014 kami adik beradik (ipar & biras) sambut ulangtahun mama mertua aku yang ke... errrmmm.. hehehe... di Laman Payung Kuala Lumpur. Ada live band ok.. Kami request live band nyanyikan happy birthday untuk mama.. Mama siap touching... Hehehe... Ade video..tapi internet tak berapa nak ada sgt.. So lambat nk upload.. Haishh...

Makanan sedap. So kami yang kekenyangan sambung berjalan ke tempat kerja ayah mentua pula. Saja bawa cucu-cucu dia teman ayah mentua aku.


















Ulangtahun mama pada 31/1/2014, tapi sebab kami ke Kelantan walimah adik sepupu aku, tu postpone ke tarikh 8/2/2014. Untuk mama Kalsom Binti Zaid, selamat ulangtahun mama..semoga bahagia selalu. Maafkan kenakalan cucu-cucu mama yang comel-comel ni ye.. Kakak Putri & Rayyan Iman.



No comments:

Post a Comment