Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, September 17, 2014

Ride Santai Hari Malaysia

 













Ride Santai. Tayar golek dari Shell Melati jam 9.30 pagi. Bertolak ke Lemang To'ki Bentong Pahang. Layan roti canai. Konon tak nak makan lemang. Lepas tu panggil pelayan die p order lemang pulak. Cisss...

Selesai makan bertolak naik ke Bukit Tinggi pulak. Layan corner. Perghh..lama tak melayan. Last aku naik masa belum kahwin. 3 Tahun lepas. En suami nak lepas gian layan corner katanya. Ikutkan saja...

Letih 'sesat-sesat' kat atas tu, layan corner turun balik. Rehat kat petronas Genting Sempah dan Tol Gombak terus minum ke mamak belakang Giant Batu Cave. 

Tak lama lepak, en suami nak delivery tshirt yang budak order ke AU Keramat. Dah macam posmen karat berdua mencari rumah customer. Kah kah kah... 

Settle semua bertolak balik Kajang. Ambil cik Putri di rumah mak. Aku sampai saja dia terus peluk kuat melekap. Rindu dengan mama papa dia la tu... hehehe...

Oh yea, kami naik LC saja, walaupun en suami kelab Suzuki. Apedahal, semua bikers tiada beza. Sama ride sama hati, sama jiwa. 

Merapatkan silaturrahmi yang dulu berkocak. Digoncang anasir-anasir jahat, yang dengki dan busuk hati.




No comments:

Post a Comment