Web Analytics

Nuffnang

Wednesday, October 8, 2014

Daidomon Japanese Restaurant BBQ

[Iklan tak berbayar]

Minggu lepas kak sepupu makan-makan di Daidomon Japanese Restaurant BBQ Bangi Gateway Bangi. Lepas tu dia suggest kat aku. (Read : Gambar aku makan tak ada) So pinjam (tak pulang) gambar dia. Aku order sama macam gambar yang bawah sekali. Bagi aku ok la bagi pada siapa yang tak makan pedas. Makanan yang tengah aku kecek sikit kak sepupu punya sedap jugak. Kimci dia sedap!!

Service cepat dan pelayan yang peramah. Nanti nak datang lagi untuk try makanan lain pulak. Dia ada set BBQ. 'Harga tak mahal tapi tak murah'




Recommended

(Recommended) Tempura Set

Add caption



No comments:

Post a Comment