Web Analytics

Nuffnang

Friday, March 27, 2015

Kemaskini

Dah lama aku tingggalkan blog ni. Tak terjenguk sampai naik kusam.

Sebenarnya, tak ada cerita terbaru yang menarik untuk aku share. Sejak diserang demam batuk dan selsema tak lupa jugak gastrik yang mengada minta perhatian, aku agak lemau. Cuma aktif di group whatsapp saja.

Nak  buka blog lebih selesa guna laptop atau PC. Update dari hand phone tak berapa feel.

Lagi 4 hari (31/3/2015) Cik Putri akan sambut ulangtahun kelahiran yang ke 3 tahun. Disebabkan mak pak dia busy, jadi sambutan kali ini tak serupa macam sambutan ulangtahun pertama atau yang ke 2 macam dulu la. Kita sambut ala kadar saja ye Putri. Nanti mama plan kita holiday mandi kolam lagi ye.

Tengah discuss dengan makngah Lucy. Ke mana kita.... MELAKA!! Yeay!! Hahahaha.. Yang itu mak ko paling excited. Keh keh keh...

Hujung minggu ni kita sambut dengan nenek atok Sentul dulu ye, birthday party in advance. Alah, family mertua saja. Tak jemput orang luar. Adik beradik saja. Dengan atok nenek Kajang kita sambut minggu depan.

Hal kerja, macam biasa. Cuma disebabkan GST kerja akan sedikit bertambah. Yeay!!

Sekarang aku tengah usahakan sesuatu, Tengoklah hasilnya nanti.. Usaha tangga kejayaan, Cargas Laily!!! Hahaha...





No comments:

Post a Comment