Web Analytics

Nuffnang

Friday, May 8, 2015

Cuti-cuti Melaka 2015

18 April 2015, kami bercuti ke Bukit katil, Melaka. Dah bertahun tak pergi bercuti satu keluarga. Hehehe.. Dapatlah satu hari satu malam bersam-sama melepas penat lelah bekerja siang malam. Masa untuk anak beranak pula.

Plan tak lama, mak abah bagi je green light, aku dengan kakngah Lucy settle kan semua. Terima kasih angah dan kakngah Lucy belanja kami. Hehehe..

Gembira tengok anak-anak angah, along dan aku bersuka ria. Walaupun riuh cucu-cucu Hj Yusob dan Hjh Maznah buat perangai, tak apa.. Kami tutup mata. Hahahah...

Bayou Lagoon Park Resort Bukit Katil Melaka.

Bilik selesa, bersih dan sesuai untuk keluarga ramai.

Kami ambil apartment 3 bilik. Tambah katil satu. Tambahan bayaran untuk Water Theme Park dan breakfast sahaja.

*Cuma kene berhati-hati dan tengok-tengokkan anak-anak. Sebab grill tingkap tiada. Hanya tingkap kaca yang penguncinya dah loose. Bayangkan anda berada di tingkat 8, kalau terbuka tingkap, habis.

Breakfast sedap dan cukup rasa.(Bab makan, memang favourite aku)

Malam angah dan kakngah Lucy belanja ikan bakar di Alai. Tapi disebabkan angah tak sihat, kami terpaksa balik awal. Huu.. tak puas makan sebenarnya.








No comments:

Post a Comment