Web Analytics

Nuffnang

Tuesday, June 28, 2011

kampung saya..


jalan lengang...
jam 3.30 pagi... on the way ke Pantai Dalam - ziarah arwah kak Rozi.. Entry di sini Pertama Kali 
Sampai ke Sabak Bernam..sawah padi menghijau sepanjang perjalanan..

ni sawah padi... bkn rumput/lalang taw..
singgah ke rumah wak tua..excited skit..
 
tu bilik mandi..

encik suami nk g mandi.. hohoho..skodeng skit..

meriah rumah wak dengan bunga-bunga kembang mekar..
pose dari gadis kampung..ok x..

tu bilik termenung ok... sape berani turun mlm2?? hehe..

santai dulu..
nak balk ke rumah wak kinah plak..

park kete bawah rumah..

sejuk mata memandang..


*saya ada kampung..ermm..baru ada kampung jadi terlebih exited..mcm nilah jadinye..*


7 comments:

  1. best kan kg kite..kalo blk tenang jer ^_^

    ~lm x blk sabak..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. suasana sama je dgn rumah mertua kak jie

    cuma skrg ni rumah atas tu tak de org naik
    masing lepak bawah

    ReplyDelete
  3. @iman hang sedara aku ka.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. @Kujie tulaa kak jie, nak naik tu mmg cuak, bunyi keriut-keriut..tp kukuh lagi kayu-kayunya.. saye betul-betul excited balik kg kali ni..

    rumah ni tak ade bahagian bawah die.. wak yang duduk sini pun duduk sorang-sorang. die dok atas aje..

    ReplyDelete
  5. oit..ye ar..camnie ar kan..xper2 :p

    ReplyDelete
  6. @iman HAHAHA.... yelaa2.. kite kn 'sedara'... hahaha

    ReplyDelete