Web Analytics

Nuffnang

Friday, June 24, 2011

Tak boleh selalu puji..


Sebelum ni aku selalu aje puji khidmat servis dari broadband yang aku guna pakai sejak tahun 2008 lancar dan penuh gaya . Tapi makin diorang upgrade makin tak best pulak line die.. Haiyya... 

Dulu tak pernah sangkut-sangkut.. sekarang ni bkn tahap kadang-kadang dah..tp tahap LEMBAP!! Aku marah ni..marah tahu... aku bukan tak bayar ok... kadang-kadang sebab sakit hati aku sengaja lewat-lewatkan bayar bil..ye aku memang degil.. tapi servis tetap macam hampeh... nk report pun mesti diorang kate area aku mungkin coverage problem.. tp tgk iklan sume nk hebat...

huh!! tgh berkira-kira dan survey-survey kalau-kalau ade yg best ke...
(ade ke yg paling best ~ xpernah sangkut-sangkut esp men game & tgk muvie online??)




*mlm ni encik suami g kelas kompang...lagi laa aku boring...*



No comments:

Post a Comment